965 57 13 58 - C/ Pont, nº5 - 03786 Adsubia administracion@adsubia.es

Informació general

COM ARRIBAR

– Situat a les portes de la Vall de Gallinera, al nord de la comarca de la Marina Alta. Posseeix comunicacions per l’Autopista AP-7, sortida d’Ondara i per la N-332 fins a arribar a Pego i adreça La Vaig valer de Gallinera-l’Atzúvia.

– Compta amb 14,70 km2 d’extensió i la seva privilegiada localització i el seu agradable clima, ho converteixen en la destinació ideal para escapades de finalització de setmana, vacances tranquil·les i excursions, en qualsevol època de l’any.


QUE FER

  • Visitar el Castell de Forna, l’Església de Sant Vicent Ferrer, les fonts morisques i el peculiar traçat urbanístic del municipi de tant encant i interès històric com a capaços per sorprendre’ns i traslladar-nos en el temps.
  • Practicar qualsevol de les activitats recreatives i esportives als quals convida l’entorn natural de l’Atzúvia-Forna i els seus paisatges de tan gran bellesa.
  • Gaudir d’un dia en contacte amb la naturalesa o d’una acampada al Tossal del Llop, visitar la Cova Canolobres, anar d’excursió o fer rutes de senderisme, entre altres de les alternatives de la interessant oferta d’oci a l’aire lliure de l’Atzúvia-Forna.
  • Aprofitar-se que l’Atzúvia-Forna és un dels punts claus de la Guia de Senderisme PRV58, desenvolupada pel Centre Excursionista de Pego, que recull itineraris molt interessants per conèixer el nord de la Marina Alta, entre ells diversos circuits que poden entrellaçar-se entre si caminant per les muntanyes de la l’Atzúvia, Tormos, Ebo i Pego.