965 57 13 58 - C/ Pont, nº5 - 03786 Adsubia administracion@adsubia.es

Albergínies farcides

Ingredients (per 4 persones):

  • 2 Albergínies de forma arrodonida.
  • 300 gr. de carn picada.
  • 1/2 Got de vi blanc.
  • 40 gr. de paté de Foi.
  • 1/2 Ceba.
  • 3/4 de litre de llet.
  • 3 cullerades de farina.
  • 150 gr. de formatge rallado.
  • Oli d’oliva verge extra.
Preparació:

– Rentem les albergínies i les obrim per la meitat, practiquem uns petits corts en la part interior de cada tros i les ruixem bé amb sal, les deixem reposar durant una mitja hora, amb això aconseguim que deixin anar una mica de brou que tirarem, i així estaran mes suaus.

– Posteriorment les rentem bé.

– Piquem la mitja ceba, posem a escalfar en una paella 5 cullerades d’oli d’oliva, sofregim la ceba, i quan comenci a estar transparent incorporem la carn picada. Ho sofregim tot durant un parell de minuts i afegim el mig got de vi blanc. Ho deixem cuinat a foc mitjà.

– Mentre es fa la carn picada, buidem les albergínies llevant-los la polpa, aquesta la trossegem bé i la incorporem a la carn picada juntament amb el paté de foi, deixant que se sofregeixi tot durant uns minuts.

– Emplenem les albergínies amb la carn picada i les col·loquem en cassoles de fang.

– Preparem una beixamel clarita, amb els 3/4 de litre de llet, 3 cullerades de farina i 4 cullerades d’oli d’oliva verge extra.

– Ruixem bé cada albergínia amb la beixamel i espolvoreamos per damunt el formatge rallado.

– Gratinem les albergínies i que aprofiti.